pay4d

pay4d

class="hfeed site" id="page">

HEBAHAN DAN JEMPUTAN PROGRAM ‘BUAL BICARA MEMBINA GENERASI PEMIMPIN DAN USAHAWAN WANITA: STRATEGI UNTUK KEMAJUAN DAN KEJAYAAN

Assalammualaikum wrt. wbt dan Selamat Sejahtera,
HEBAHAN DAN JEMPUTAN PROGRAM ‘BUAL BICARA MEMBINA GENERASI PEMIMPIN DAN USAHAWAN WANITA: STRATEGI UNTUK KEMAJUAN DAN KEJAYAAN

Pusat Pembangunan Perusahaan dan Teknousahawanan (CREATE), Pejabat Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (HEPA), Fakulti Pengurusan Teknologi dan Teknousahawanan (FPTT) dengan kerjasama Yayasan Kepimpinan Wanita (WLF) menjemput semua para pelajar dan warga UTeM ke program ‘Bual Bicara Membina Generasi Pemimpin dan Usahawan Wanita: Strategi Untuk Kemajuan dan Kejayaan’

Untuk makluman semua, antara yang menarik di dalam program ini adalah:-
✅ Bual bicara bersama 5 tokoh usahawan/ pemimpin wanita hebat di Malaysia dalam pelbagai bidang.
✅ Perkongsian pengalaman Dato’ Hazimah Zainuddin, Timbalan Pengerusi I, Women Leadership Foundation (The Entrepreneurial Secrets of ‘Wanita Minyak’) dan CEO Hyrax Oil Sdn. Bhd.
✅ Perkongsian pengalaman Pn. Azizah Ali, Ketua Pegawai Operasi & Pemasaran, Microsoft Malaysia (Women Leaders in Tech-Driven Industries)
✅ Perkongsian pengalaman Pn. Anna Teo, Pengasas & Ketua Pegawai Operasi, Hernan Corp. Sdn. Bhd (From Cabin Crew to Durian Queen)

Program ini akan diadakan seperti ketetapan berikut :-
Tarikh : 5 April 2023 (Rabu)
Masa : 3.00 p.m – 5.00 p.m
Tempat : Kompleks Dewan Kuliah 2 (BPA), UTeM

Oleh itu, dijemput semua para pelajar dan seluruh warga UTeM yang berminat serta berkelapangan untuk menyertai program ini. CPD akan diberikan. Juadah berbuka puasa/ makan malam secara bungkus turut disediakan untuk 300 orang.

Mereka yang berminat menghadiri program ini adalah dijemput untuk mendaftar di :-
https://bit.ly/BualBicaraUsahawanWanita

Tarikh tutup permohonan adalah pada 4 April 2023, jam 5.00 pm. Pendaftaran peserta juga akan ditutup apabila pihak penganjur mencapai 300 orang penyertaan.

Untuk maklumat lanjut dan persoalan berkaitan ini boleh terus hubungi (WhatsApp):
☎ En. Fahmezam: +6013-374 8768
☎ Pn. Lindaherdani: +6014-909 1848
☎ Pn. Sharniza: +6011-1162 9599

Sekian, terima kasih.

Leave a Comment

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

ms_MYMalay