Assalammualaikum Wrt. Wbt. dan Salam Sejahtera,
INFO CREATE: PENCARIAN PESERTA (TAMBAHAN) DAN PELUANG MENGIKUTI PROGRAM MOHE X SHOPEE: SISWA MALL

Sukacita dimaklumkan Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) tersenarai LIMA UNIVERSITI TERBAIK bagi pencapaian jualan terbanyak untuk program Mohe X Shopee: Siswa Mall.

Untuk makluman, Syarikat Coyohee Sport Equipment Store milik Alumni UTeM yang kini aktif menjalankan perniagaan secara atas talian dan berupaya menjana pendapatan yang memberangsangkan melalui platform Shopee. Pendedahan dan kelas bimbingan melalui program ini telah terbukti berupaya melahirkan ramai usahawan dan juga penjana pekerjaaan (job creator).

Oleh itu, sebagai inisiatif dalam menyemarakkan keusahawanan dan perniagaan digital, Kementerian Pengajian Tinggi (KPT) membuka sekali lagi peluang kepada para graduan Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) bagi tahun 2019 – 2021 yang berminat untuk menyertai program ini.

Program ini menyasarkan dan bersesuaian untuk mereka:
✅ Graduan UTeM 2019-2021
✅ Belum ada perniagaan atau berminat untuk berniaga dalam masa terdekat
✅ Nak belajar cara berniaga di Shopee?
✅ Nak tahu macamana boleh buat duit dengan Shopee
✅ Ada idea bisnes tapi tak tahu cara nak jual di Shopee?
✅ Inginkan bimbingan dari mereka yang ‘expert’ dalam Shopee

Melalui program ini anda akan dapat daripada program ini:
✅ Latihan e-dagang daripada mereka berpengalaman.
✅ Bantuan pemasaran dan jualan.
✅ Jaringan Mikro Khas Siswa Mall Shopee
✅ Baucar Shopee Menarik
✅ Credit Ad Shopee’ Untuk Meningkatkan Jualan
✅ Link kedai di media sosial
Dan banyak lagi

Semua ini PERCUMA dan terbuka kepada semua graduan Universiti Teknikal Malaysia Melaka (UTeM) tahun 2019, 2020 dan 2021.
Jangan lepaskan peluang ini dan ayuh daftar program ini segera di https://bit.ly/DaftarPesertaShopee5

Tawaran ini terhad kepada 100 orang pertama yang mendaftar. Ayuh! Jangan ketinggalan program yang sangat baik ini.
Sebarang persoalan juga boleh hubungi (WhatsApp):
☎️Pn. Syahira: +6016-205 1477
☎️Pn. Lindaherdani: +6014-909 1848
Tarikh tutup pendaftaran: 25 April 2022 (Isnin), jam 5:00 petang.

Sekian untuk makluman.
Salam hormat.